Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Στο πανελλήνιο συνέδριο «Ισότητα στην Αυτοδιοίκηση» μιλά ο Κ. Αγοραστός
Στο πανελλήνιο συνέδριο «Ισότητα στην Αυτοδιοίκηση» μιλά ο Κ. Αγοραστός

Στο πανελλήνιο συνέδριο «Ισότητα στην Αυτοδιοίκηση» μιλά ο Κ. Αγοραστός

Ο Ελλάδας θα έχει συνάντηση τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Κύπρου, ενώ θα μιλήσει στη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής επί του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις».

Ο Ελλάδας (ΕΝΠΕ),   θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο πανελλήνιο συνέδριο αιρετών γυναικών με θέμα «Ισότητα στην Αυτοδιοίκηση» που διοργανώνει η ΕΝΠΕ αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεών της (Μεσογείων 15, 4ος όροφος).

Στο συνέδριο θα μιλήσει και η αντιπεριφερειάρχης   για τις «Πολιτικές Ισότητας στην Αυτοδιοίκηση. Ευρωπαϊκές πρακτικές και ελληνική πραγματικότητα».

Στις 11 το πρωί ο κ. Αγοραστός θα συναντηθεί στα γραφεία της ΕΝΠΕ με τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Κύπρου, δήμαρχο Λάρνακας  Ανδρέα Βύρα.

Στις 2 το μεσημέρι, ο  Κ. Αγοραστός θα μιλήσει στη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής επί του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις» (2η – ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση