Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στο Μαξίμου για συνάντηση με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο οι τέσσερις καναλάρχες
Στο Μαξίμου για συνάντηση με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο οι τέσσερις καναλάρχες

Στο Μαξίμου για συνάντηση με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο οι τέσσερις καναλάρχες

Με τους εκπροσώπους των τεσσάρων επιχειρηματιών που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια στη μαραθώνια δημοπρασία που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή συναντώνται σήμερα ο Επικρατείας, Νίκος , η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επις, Λευτέρης Κρέτσος.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις τρεις το απόγευμα και, σύμφωνα, με κυβερνητικές στο επίκεντρο θα βρεθούν τα επόμενα δια βήματα.

Πάντως, ο για τις τηλεοπτικές αναμένεται να τεθεί στην πρώτη δικαστική δοκιμασία, καθώς, με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, καθώς ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν οριστεί να δικαστούν για τις 16 του μήνα εννέα ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί από που μετείχαν στον διαγωνισμό.

Η εκδίκαση των αιτήσεων μετά τη διενέργεια του διαγωνισμού που αποφασίστηκε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου, όπως είναι φυσικό, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον κυρίως σε ό,τι αφορά αιτήματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή συγκεκριμένων επιχειρηματιών που έλα μέρος στον διαγωνισμό αλλά και με θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαγωνιστική διαδικασία ή την προκήρυξη του διαγωνισμού.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση