Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Στο Μαξίμου για συνάντηση με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο οι τέσσερις καναλάρχες
Στο Μαξίμου για συνάντηση με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο οι τέσσερις καναλάρχες

Στο Μαξίμου για συνάντηση με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο οι τέσσερις καναλάρχες

Με τους εκπροσώπους των τεσσάρων επιχειρηματιών που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια στη μαραθώνια που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή συναντώνται σήμερα ο Επικρατείας, Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

Η έχει προγραμματιστεί για τις τρεις το απόγευμα και, σύμφωνα, με κυβερνητικές πηγές στο επίκεντρο θα βρεθούν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα.

Πάντως, ο για τις αναμένεται να τεθεί στην πρώτη δικαστική δοκιμασία, καθώς, με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, καθώς ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν οριστεί να δικαστούν για τις 16 του μήνα εννέα αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί από επιχειρηματίες που μετείχαν στον διαγωνισμό.

Η εκδίκαση των αιτήσεων μετά τη διενέργεια του διαγωνισμού που αποφασίστηκε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου, όπως είναι φυσικό, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον κυρίως σε ό,τι αφορά αιτήματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή συγκεκριμένων επιχειρηματιών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό αλλά και με θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαγωνιστική διαδικασία ή την προκήρυξη του διαγωνισμού.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση