Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στο Διεθνές Συνέδριο του Υπουργείου Εργασίας ο πρόεδρος της ΕΟΚΕ Γ. Ντάσης
Στο Διεθνές Συνέδριο του Υπουργείου Εργασίας ο πρόεδρος της ΕΟΚΕ Γ. Ντάσης

Στο Διεθνές Συνέδριο του Υπουργείου Εργασίας ο πρόεδρος της ΕΟΚΕ Γ. Ντάσης

O πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) Γιώργος Ντάσης, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Γ. Κατρούγκαλου, θα συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με τίτλο: Συλλογικές στο Ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και το της εργασίας.

Στο Συνέδριο, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των εκατό χρόνων της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, ο πρόεδρος της θα συμμετάσχει σε συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας των ευρωπαϊκών κοινωνικών εταίρων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τη Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίων Επιχειρήσεων και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

H συζήτηση που θα συντονίσει ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος, θα λάβει χώρα το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 – 16:45.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση