Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στις δράσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ο Νικ. Ντίτορας
Στις δράσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ο Νικ. Ντίτορας

Στις δράσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ο Νικ. Ντίτορας

Στις δράσεις ντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων συμμετείχε ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ικ. τίτορας, την Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Αυγούστου.

Ο Ντίτορας μετέβη εκτάκτως στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, προκειμένου να συμμετάσχει στην Έκτακτη Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας, για τον σχεδιασμό και τις δράσεις αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, μετά από πρόσκληση της ς Στερεάς Ελλάδας.

Στο Συντονιστικό Όργανο, εκτός από τον Συντονιστή, από μεριάς Αποκεντρωμένης Διοίκησης, συμμετείχε και ο δ/ντης Δασών Ευβοίας Αθανάσιος Ξηρογιάννης.

Ο Συντονιστής, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών για την πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή των μέτρων των εγκυκλίων της ενικής ραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, είχε συνεργασία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, τον περιφερειάρχη ν/νο Μπακογιάννη, τον αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό, τονΓεώργιο στόπουλο, προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της ς, τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά, στελέχη της Αστυνομίας και της ς, τον βουλευτή Ν. Ευβοίας Αναστάσιο Πρατσόλη και τον Νίκο Κακαβά, πρόεδρο της ΠΟΓΕΔΥ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση