Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Στις δράσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ο Νικ. Ντίτορας
Στις δράσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ο Νικ. Ντίτορας

Στις δράσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ο Νικ. Ντίτορας

Στις δράσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων συμμετείχε ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικ. Ντίτορας, την 12 και Δευτέρα 13 Αυγούστου.

Ο Ντίτορας μετέβη εκτάκτως στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, προκειμένου να συμμετάσχει στην Έκτακτη Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας, για τον σχεδιασμό και τις δράσεις αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο Συντονιστικό Όργανο, εκτός από τον Συντονιστή, από μεριάς Αποκεντρωμένης Διοίκησης, συμμετείχε και ο δ/ντης Δασών Ευβοίας Αθανάσιος Ξηρογιάννης.

Ο Συντονιστής, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών για την πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή των μέτρων των εγκυκλίων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, τον περιφερειάρχη Κων/νο Μπακογιάννη, τον αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό, τονΓεώργιο Κωστόπουλο, προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά, στελέχη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τον Ν. Ευβοίας Αναστάσιο Πρατσόλη και τον Νίκο Κακαβά, πρόεδρο της ΠΟΓΕΔΥ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση