Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στηρίζει την αποτέφρωση η Άννα Βαγενά
Στηρίζει την αποτέφρωση η Άννα Βαγενά

Στηρίζει την αποτέφρωση η Άννα Βαγενά

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίς Αποτέφρωσης, Αντώνης Αλκιώτης συναντήθηκε χθες, Τετάρτη με την Άννα Βαγενά, του ΣΥΡΙΖΑ, στο της.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αλακιώτης ευχαρίστησε την κα Βαγενά για το ενδιαφέρον της σχετικά με τη δημιουργία ενός Κέντρου Αποτέφρωσης εκρών στη χώρα και για την σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη τον Μάρτιο του 2017, με αφορμή την επιθυμία για αποτέφρωση του συζύγου της, Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης ενημέρωσε την κα Βαγενά για τις μακροχρόνιες προσπάθειες της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, καθώς και για τις εξελίξεις και τις ενέργειες που γίνονται από δήμους και ιδιώτες προς την κατεύθυνση αυτή.

Τέλος, ζήτησε την μεσολάβησή της και την υποστήριξή της για την ολο του νομοθετικού υ που απαιτείται από τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών.

Η ς του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε τον κ. Αλακιώτη ότι θα αναλάβει προσωπική πρωτοβουλία για την επίλυση των εκκρεμοτήτων και θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Ακόμη, εξέφρασε τη διάθεσή της για υποστήριξη κάθε προσπάθειας που αφορά στην κατασκευή του πρώτου Κέντρου Αποτέφρωσης εκρών στη χώρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση