Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στηρίζει την αποτέφρωση η Άννα Βαγενά
Στηρίζει την αποτέφρωση η Άννα Βαγενά

Στηρίζει την αποτέφρωση η Άννα Βαγενά

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, Αντώνης Αλακιώτης συναντήθηκε χθες, Τετάρτη με την Άννα Βαγενά, βουλευτή του , στο της.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αλακιώτης ευχαρίστησε την κα Βαγενά για το ενδιαφέρον της σχετικά με τη ενός Κέντρου Αποτέφρωσης εκρών στη χώρα και για την σχετική που κατέθεσε στη Βουλή τον Μάρτιο του , με αφορμή την επιθυμία για του συζύγου της, Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης ενημέρωσε την κα Βαγενά για τις μακροχρόνιες προσπάθειες της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, καθώς και για τις εξελίξεις και τις ενέργειες που γίνονται από δήμους και ιδιώτες προς την κατεύθυνση αυτή.

Τέλος, ζήτησε την μεσολάβησή της και την υποστήριξή της για την ολοκλήρωση του νομοθετικού έργου που απαιτείται από τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών.

Η βουλευτής του διαβεβαίωσε τον κ. Αλακιώτη ότι θα αναλάβει προσωπική πρωτοβουλία για την επίλυση των εκκρεμοτήτων και θα καταθέσει σχετική στη Βουλή.

Ακόμη, εξέφρασε τη διάθεσή της για υποστήριξη κάθε προσπάθειας που αφορά στην κατασκευή του πρώτου Κέντρου Αποτέφρωσης εκρών στη χώρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση