Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας οι Μαργαρίτης Σχοινάς και Μαρία Γκάμπριελ
Στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας οι Μαργαρίτης Σχοινάς και  Μαρία Γκάμπριελ

Στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας οι Μαργαρίτης Σχοινάς και Μαρία Γκάμπριελ

Επαφές με την Ελληνική Κυβέρνηση

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, στις 14.45, η επίτροπος αρμόδια για την Καινοτομία, Έρευνα, Πολιτισμό, Εκπαίδευση και Νεολαία Μαρία Γκάμπριελ θα συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ν. Κεραμέως στο γραφείο της. Στη συνέχεια, στις 16.00, η επίτροπος θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατόπιν, η επίτροπος θα έχει επαφές με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για την Έρευνα και Τεχνολογία, Χρ. Δήμα στο γραφείο του στις 17.15 καθώς και με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη στο Υπουργείο στις 18.15.

Στις 12 Μαρτίου 2020, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς θα λάβει μέρος στην Τελετή Υπογραφής της Διακήρυξης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας στις 10.00 στο ξενοδοχείο Arty Grand Hotel.

Κατόπιν, ο αντιπρόεδρος θα παραβρεθεί στην τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της Ολυμπιακής Αξίας στονΠρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, στις 10.40, από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, T. Μπαχ.

Την ίδια μέρα, ο αντιπρόεδρος Μ. Σχοινάς και η επίτροπός Μ. Γκάμπριελ θα παραστούν στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» και θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία ως τρίτος και τέταρτη λαμπαδηδρόμος αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος Μ. Σχοινάς θα συναντηθεί με τον υπουργό Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι επιπτώσεις από τον κορωνοϊό στον Τουρισμό και γενικότερα στην της οικονομίας.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ενημερώσει για τις χθεσινές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Κατόπιν, ο αντιπρόεδρος Μ. Σχοινάς θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Γ. Γεωργιόπουλο.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και ώρα 13.30, ο αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών, Π. Θεοδωρικάκο στο Υπουργείο και με την διευθύνουσα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, Ρ. Αικατερινάρη στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στις 15.00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση