Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στην «Κυνηγεσία & Κυνοφιλία 2019» ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικ. Ντίτορας
Στην «Κυνηγεσία & Κυνοφιλία 2019» ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικ. Ντίτορας

Στην «Κυνηγεσία & Κυνοφιλία 2019» ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικ. Ντίτορας

Ο Θεσσαλίας – Στερεάς ς μετέβη την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της κυνηγετικής έκθεσης «Κυν & Κυνοφιλία 2019» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Την έκθεση εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σως , ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «….είναι η πρώτη φορά που η χ μας έχει δασική στρατηγική και είναι η πρώτη φορά που αναγνωρίζεται το ότι είναι εργαλείο περιβαλλοντικής διαχείρισης…

Η πραγματική του μένουμε Ευρώπη είναι να έχουμε δασικούς χάρτες, είναι να έχουμε οικοσυστηματική προσέγγιση στο και να έχουμε παρατήρηση μαζί των οικολόγων και των κυνηγών… Αυτό που μας στεναχωρεί πάρα πολύ και θέλω να σας το πω έξω από κείμενα είναι δυο πράγματα για μένα, το ένα είναι η ασφάλεια του κυνηγού και η γνώση του και ποιοι ασκούν τη θήρα πολλές φορές χωρίς ενσυναίσθηση της λειτουργίας αυτής… και το δεύτερο είναι η λαθροθηρία. Έχουμε βάλει μαζί τους δυο αυτούς αντιπάλους. Με αυστηριοποίηση των αδειών, με ισχυρό πλαίσιο από την μεριά της ομοσπονδίας και από την μεριά του υπουργείου αλλά και με ισχυρή θηροφυλακή…»

Ο συντονιστής κατά την παραμονή του στην έκθεση συναντήθηκε τόσο με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων όσο και με παράγοντες των Κυνηγητικών Οργανώσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση