Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Στην Αθήνα οι συμπρόεδροι των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο
Στην Αθήνα οι συμπρόεδροι των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο

Στην Αθήνα οι συμπρόεδροι των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο

Επίσημη στην πραγματοποιούν σήμερα και αύριο, οι συμπρόεδροι της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, Rebecca Harms και Philippe Lamberts, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα θα συναντηθούν επίσης με τον Υπ. Επικρατείας για θέματα διαφάνειας Π. ικολούδη, τον Υπ. Εσωτερικών . Βούτση, την Υφ. Μετανάστευσης Τ. Χριστοδουλοπούλου, τον Αν. Υπ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ε. Τσακαλώτο και τον Υπ. Υγείας Π. Κουρουμπλή.

Πρόκειται για την τρίτη μελών του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα έπειτα από την αλλαγή διακυβέρνησης και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υποστήριξης αλλά και εύρεσης συγκλίσεων στον αγώνα της Ελλάδας για τον τερματισμό της ς και τη δρομολόγηση βιώσιμων λύσεων.

Αμέσως μετά την προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό σήμερα στις 18:30, οι Rebecca Harms και Philippe Lamberts θα έχουν με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, στα γραφεία του κόμματος στην πλ. Ελευθερίας, στις 19:30.

Εν τω μεταξύ, Τύπου με αφορμή την επίσκεψη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφ. Αμαλίας 8), στην οποία θα συμμετέχουν οι συμπρόεδροι του Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, Rebecca Harms και Philippe Lamberts και η Γενική Γραμματέας της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, Βούλα Τσέτση.

Πρόγραμμα Επίσκεψης

Πέμπτη 4/6
Υπ. Υγείας Π.
17:30
Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας
18:30
Συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, στις 19:30

Παρασκευή 5/6
Υπ. Επικρατείας για θέματα διαφάνειας Π.
10:30
12:00- 13:30
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση