Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στην Αθήνα οι συμπρόεδροι των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο
Στην Αθήνα οι συμπρόεδροι των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο

Στην Αθήνα οι συμπρόεδροι των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο

Επίσημη στην πραγματοποιούν σήμερα και αύριο, οι συμπρόεδροι της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, Rebecca Harms και Philippe Lamberts, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα θα συναντηθούν επίσης με τον Υπ. Επικρατείας για θέματα διαφάνειας Π. Νικολούδη, τον Υπ. Εσωτερικών Ν. Βούτση, την Υφ. Μετανάστευσης Τ. Χριστοδουλοπούλου, τον Αν. Υπ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ε. Τσακαλώτο και τον Υπ. Υγείας Π. Κουρουμπλή.

Πρόκειται για την τρίτη μελών του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην έπειτα από την αλλαγή διακυβέρνησης και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υποστήριξης αλλά και εύρεσης συγκλίσεων στον αγώνα της Ελλάδας για τον τερματισμό της λιτότητας και τη δρομολόγηση βιώσιμων λύσεων.

Αμέσως μετά την προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό σήμερα στις 18:30, οι Rebecca Harms και Philippe Lamberts θα έχουν με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, στα γραφεία του κόμματος στην πλ. Ελευθερίας, στις 19:30.

Εν τω μεταξύ, συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επίσκεψη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφ. Αμαλίας 8), στην οποία θα συμμετέχουν οι συμπρόεδροι του Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, Rebecca Harms και Philippe Lamberts και η Γενική Γραμματέας της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, Βούλα Τσέτση.

Πρόγραμμα Επίσκεψης

Πέμπτη 4/6
Υπ. Υγείας Π.
17:30
Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας
18:30
με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, στις 19:30

Παρασκευή 5/6
Υπ. Επικρατείας για θέματα διαφάνειας Π. Νικολούδης
10:30
12:00- 13:30
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση