Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Στην 28η AGROTICA 2020 στη Θεσσαλονίκη ο Νικ. Ντίτορας
Στην 28η AGROTICA 2020 στη Θεσσαλονίκη ο Νικ. Ντίτορας

Στην 28η AGROTICA 2020 στη Θεσσαλονίκη ο Νικ. Ντίτορας

Ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΔΕΘ – HELEXPO .Ε. Αναστάσιου Τζήκα, παρευρέθη την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στα εγκαίνια της 28ης Διεθνής Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Εφοδίων στη Θεσσαλονίκη .

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Μαυρουδής Βορίδης με τον οποίο ο συντονιστής είχε σύντομη συνομιλία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. επισκέφθηκε πολλά από τα της έκθεσης ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τη γενική πρόξενο της Ελλάδας στη Στουτγκάρδη Ελένη Λιανίδου, την πρόεδρο της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ) Δήμητα Εμμανουηλίδου και τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Καπνοπώλη.

Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με τον πρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Γρηγόριο Βάρρα με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά καθώς και με τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση