Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στη Βουλή την επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης φέρνει ο Πρόεδρος της Ν.Δ – Τζανακόπουλος: «Σερίφης» ο Μητσοτάκης
Στη Βουλή την επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης φέρνει ο Πρόεδρος της Ν.Δ – Τζανακόπουλος: «Σερίφης» ο Μητσοτάκης

Στη Βουλή την επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης φέρνει ο Πρόεδρος της Ν.Δ – Τζανακόπουλος: «Σερίφης» ο Μητσοτάκης

Σκληρή πολιτική πυροδότησε η με βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το προσωπικό του Τμήματος ενώ φέρνει το ζήτημα και στο Κοινοβούλιο.

Όπως ανακοίνωσε, καταθέτει ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου εκείνος να έρθει στην του Πρωθυπουργού στη και  «να μας εξηγήσει γιατί δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της». «Ελπίζω αυτή τη φορά να μην πει ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι επίκαιρο» προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για προκλητική στα θέματα της ασφάλειας.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η με μολότοφ προκαλεί θλίψη και οργή και πως κινδύνεψαν ζωές αστυνομικών, οι οποίοι καταβάλλουν υπερβάλλουσα προσπάθεια να διασφαλίσουν την τάξη και πολλές φορές αισθάνονται τελείως απροστάτευτοι.

: «Ακροδεξιό δόγμα από Μητσοτάκη»

Σε ιδιαιτέρως υψηλούς τόνους υπήρξε η αντίδραση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος επιμένει στη «γραμμή» που θέλει τον κ. Μητσοτάκη να ενστερνίζεται ακραίες λογικές. «Ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί, δυστυχώς, να αποτελεί παρακολούθημα της ακροδεξιάς ρητορικής του Αντιπροέδρου του. Με αφορμή ένα καταφανώς καταδικαστέο περιστατικό, για πολλοστή φορά επαναφέρει το δόγμα τάξης και ασφάλειας και παρουσιάζει τη χ ως Άγρια Δύση και τον εαυτό του ως επίδοξο σερίφη» σημειώνει ο κ. , προσθέτοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ασφάλεια των πολιτών. Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να κρύψει το νέο αδιέξοδό του. Ο παροξυσμός του ίδιου και του Αντιπροέδρου του αποδομείται κάθε μέρα από την ίδια την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Η τρίτη προχωρά με το σύνολο των θεσμών να εργάζονται για τη γρήγορη ολοκλήρωσή της χωρίς πρόσθετα μέτρα».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση