Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Στη Βουλή η υπόθεση Φλαμπουράρη για το πόθεν έσχες
Στη Βουλή η υπόθεση Φλαμπουράρη για το πόθεν έσχες

Στη Βουλή η υπόθεση Φλαμπουράρη για το πόθεν έσχες

Στη βουλή διβιβάστηκε χθες πό τον Αρειο Πάγο η υπόθεση του κ. Αλ. Φλαμπουράρη, ύστερα από που κατέθεσε δικηγόρος στην εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να διερευνηθεί αν διαπράχθηκαν από τον υπουργό Επικρατείας αξιόποινες πράξεις με τον τρόπο που συνέταξε και κατέθεσε στο κοινοβούλιο το πόθεν έσχες του.

Την υπόθεση Φλαμπουράρη υπενθυμίζεται ότι είχε αποκαλύψει το «Πρώτο Θέμα» επισημαίνοντας αναιτιολόγητα κενά στην δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης, αλλά και το ασυμβίβαστο του εν λόγω υπουργού να διαθέτει παράλληλα και στην εταιρεία Διάτμηση ΑΤΕ. Στο θέμα είχε παρεμβει και ο του «Ποταμιού» Χαρ. Θεοχάρης καταγγέλλοντας «μαύρα » στην εταιρεία Φλαμπουράρη, με το επιχείρημα ότι «εμφάνιζε μετρητά πάνω από ένα εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011, ενώ το 2010 εμφάνισε (μόνον) 75.000 μετρητά».

Σε κάθεν περίπτωση η εισαγγελία πρωτοδικών με το που δέχθηκε τη για τον υπουργό Επικρατείας ήταν ούτως ή άλλως υποχρεωμένη να την διαβιβάσει στον Αρειο Πάγο και εκείνος με την σειρά του στη Βουλή καθώς αφορά εν ενερηεία πολιτικό πρόσωπο. Επομένως η συνέχεια θα δοθεί στο κοινοβούλιο το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει αν για την υπόθεση Φλαμπουράρη θα πρέπει να συσταθεί προανα ή εξεταστική ή και τίποτε από τα δύο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση