Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στη Μύκονο έως το 2020 το Heineken Champions Voyage
Στη Μύκονο έως το 2020 το Heineken Champions Voyage

Στη Μύκονο έως το 2020 το Heineken Champions Voyage

Σε πρεσβευτή της Μυκόνου κι συνολικά της Ελλάδς μετατρέπεται η Heineken μέσα από τον τελικό του UEFA , του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος της φετινής χρονιάς.

Από φέτος και τουλάχιστον έως και το 2020 η Heineken και η θυγατρική της στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα φιλοξενούν 500 άτομα σε μια κρουαζιέρα με προορισμό τη Μύκονο την ημέρα πραγματος του τελικού του , θεσμός στον οποίο η Heineken είναι χορηγός. Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ της Ουαλλίας, στις 3 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το , όπως ονομάζεται η σχετική πρωτοβουλία της Heineken, γινόταν μέχρι πέρυσι στην Ιμπιζα της Ισπανίας, ενώ δεν ήταν λίγες οι χώρες που διεκσαν την πραγματοποίησή του, αλλά νικητής αναδείχθηκε η Μύκονος.

Ποια είναι τα οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό; Ας αναλογισθούμε, κατ' αρχάς, ότι πριν από την κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί ευρεία επικοινωνιακή εκστρατεία σε πάνω από 50 χώρες, με πρωταγωνιστές την Ελλάδα και τη Μύκονο.

Κι αυτό διότι μέρος των 500 ατόμων που θα έρθουν στην Ελλάδα θα προκύψει από διαγωνισμό που θα γίνει στις 50 χώρες όπου δραστηριοποιείται ο ολλανδικός κολοσσός μπίρας.

Πέραν των τυχερών καταναλωτών που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό, η Heineken θα προσκαλέσει δημοσιογράφους από ξένα ΜΜΕ καθώς και συνεργάτες της, πελάτες και προμηθευτές από όλο τον κόσμο. Πέραν των όποιων ρεπορτάζ υπάρξουν, το φωτογραφικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια αναφορών, τόσο για την ενέργεια αυτή καθαυτήν της Heineken όσο και για την Ελλάδα. Τα ίδια τα στελέχη της Heineken χαρακτηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της μητρικής εταιρείας στην ελληνική και στη μακροπρόθεσμη στρατηγική επένδυση του ομίλου στην Ελλάδα.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση