Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 35χρονου συλληφθέντα από την Αντιτρομοκρατική
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 35χρονου συλληφθέντα από την Αντιτρομοκρατική

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 35χρονου συλληφθέντα από την Αντιτρομοκρατική

Στη δημοσιότητ έδωσε η , κτόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 24-09-2015, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Πρόκειται για τον Ασημακόπουλο Φώτιο του Δημητρίου και της ς, γεν. την 23-02-1980, στην Αθήνα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Η συγκεκριμένη δημοσιο, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη ς του κοινωνικού συνόλου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανο της ποινικής αξίωσης της ς για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν το παραπάνω πρόσωπο, έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση