Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Στη 12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών
Στη  12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης  το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών

Στη 12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το συμμετέχει στη 12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2015, στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη .

Στο Περίπτερο 13, στο εκθετήριο 52, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προμηθευτούν τις πρόσφατες του Ινστιτούτου, μεταξύ των οποίων, ξεχωρίζουν οι μεταφράσεις της Ιλιάδας και της Οδύσσειας των . Καζαντζάκη & Ι. Κακριδή σε νέα έκδοση, το βιβλίο του Δ. . Μαρωνίτη, Αναζήτηση και νόστος του Οδυσσέα,
τα δύο νέα της σειράς “Παλιότερα κείμενα της νεοελληνικής γραμματείας” (Τ. Μαρκομιχελάκη, [επιμ.], Μανόλης Σκλάβος, Της Κρήτης ο χαλασμός, και A. van Gemert & W. Bakker [επιμ.], Μαρίνος Φαλιέρος, Λόγοι διδακτικοί του πατρός προς τον υιόν), το βιβλίο του Π. Πολίτη, Η της τηλεοπτικής ενημέρωσης, και άλλα.

Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να προμηθευτούν παλαιότερες καταξιωμένες , όπως
η Νεοελληνική Γραμματική του Μ. Τριανταφυλλίδη και το Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής, που συνετέλεσαν στο να τιμηθεί το Ινστιτούτο , τον Δεκέμβριο του 2014, με Χρυσό Μετάλλιο από την Ακαδημία Αθηνών, για την πενηνταπεντάχρονη προσφορά του στη και την παιδεία του ελληνικού λαού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση