Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΣτΕ: Στις 17 Ιουνίου συζητείται η προσφυγή του Mega για τις τηλεοπτικές άδειες
ΣτΕ: Στις 17 Ιουνίου συζητείται η προσφυγή του Mega για τις τηλεοπτικές άδειες

ΣτΕ: Στις 17 Ιουνίου συζητείται η προσφυγή του Mega για τις τηλεοπτικές άδειες

Κεκλεισμένων των θυρών θα συζητηθεί στο στις 17 Ιουνίου , με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας, Γ. Παπαγεωργίου, η αίτηση αναστολής του τηλεοπτικού σταθμού , με την οποία ζητάει να «παγώσουν» προσωρινά οι σχετικές αποφάσεις του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά, για τη διαγωνιστική διαδικασία αδειοδότησης τεσσάρων καναλιών.

Ο του , κ. Σακελλαρίου ανέφερε πως προσδιορίστηκε η συζήτηση μόνο για την αίτηση αναστολής του και αναμένεται να προσδιοριστούν και των άλλων τηλεοπτικών σταθμών. Επίσης αναμένεται να προσδοριστεί η ημερομηνία συζήτησης όλων των κύριων προσφυγών που έχουν κατατεθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχουν προσφύγει οι τηλεοπτικοί , Antenna, Epsilon TV (E-TV), Channel, Skai, Star Channel και η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών.

Ακόμη, για άλλους λόγους έχει προσφύγει στο ΣτΕ και ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός «Ο Λόγος» ( Κύπρου), που ζητεί να εκπέμπει και στην με την κυπριακή που, ήδη, έχει.
πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

"Αλιεύοντας" την είδηση