Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Σταθμίζει τα νέα δεδομένα μετά την απόφαση του ΚΑΣ το επενδυτικό σχήμα
Σταθμίζει τα νέα δεδομένα μετά την απόφαση του ΚΑΣ το επενδυτικό σχήμα

Σταθμίζει τα νέα δεδομένα μετά την απόφαση του ΚΑΣ το επενδυτικό σχήμα

Τα νέα δεδομένα της χθεσινής απόφασης του ΚΑΣ σταθμίζει η Hellinikon Global I και η LAMDA Development. Από το πρωί τα στελέχη του προτιμητέου επενδυτή συσκέπτονται, προκειμένου να καταλήξουν σε μια απόφαση σχετικά με το μέλλον της επένδυσης. Δηλαδή αν συνεχίζει να υπάρχει το επενδυτικό ενδιαφέρον ή όχι. Απάντηση δεν αναμένεται να υπάρξει νωρίτερα από το απόγευμα σήμερα ή αύριο.

Το γεγονός πάντως ότι δεν υπάρχει κάποια κίνηση εν θερμώ, δείχνει οτι ο προτιμητέος επενδυτής, αλλά και η κυβέρνηση, διατηρούν γέφυρες μεταξύ τους. Κυβερνητικά στελέχη πάντως σήμερα έκαναν λόγο για μια ισορροπημένη απόφαση του ΚΑΣ, η οποία δίνει διέξοδο στην επένδυση. Είναι όμως περισσότερο από προφανές ότι τον τελευταίο λόγο έχει ο προτιμητέος επενδυτής, δεδομένου ότι η χθεσινή απόφαση του ΚΑΣ, συνιστά υποχώρηση από τα αρχικώς συμφωνηθέντα μεταξύ πωλητή και αγοραστή.

Πάντως, οποιαδήποτε θετική εξέλιξη, αν τελικά υπάρξει, όπως σημείωναν καλά ενημερωμένες πηγές, περνά μέσα από την Βουλή. Το μνημόνιο που υπεγράφη μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, θα πρέπει να κυρωθεί με νόμο στην Βουλή.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεκρό δελφίνι στον Πτελεό Αλμυρού - https://t.co/Juw51itB1a -

  • Εθελοντική αιμοδοσία από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας - https://t.co/6SnyfAwBqY -

  • Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας - https://t.co/6BPVTh2AsW -

"Αλιεύοντας" την είδηση