Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στα ύψη η αντιπαράθεση για το πανεπιστημιακό άσυλο
Στα ύψη η αντιπαράθεση για το πανεπιστημιακό άσυλο

Στα ύψη η αντιπαράθεση για το πανεπιστημιακό άσυλο

«Αυτή η εμμονή του κ. Μητσοτάκη με το φίνετι πλέον ότι παίρνει τη μορφή πολιτικού αυτισμού. Ας το προσέξει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, απαντώντας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος νωρίτερα σήμερα επανέλαβε τη δέσμευσή του πως η θα προχωρήσει σε αλλαγή του καθεστώτος του ασύλου που διέπει τα ελληνικά τριτοβάθμια Ιδρύματα, με αφορμή τις νέες για περιστατικά εδραιωμένης ανομίας στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας αναφέρει: «Σήμερα ο κ. σε δήλωσή του μας πληροφορεί ότι πέρασε από την οδό Πατησίων, είδε τους μικροπωλητές στο πεζοδρόμιο έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και υποσχέθηκε και πάλι, όπως και χθες, την του ασύλου», και συνεχίζει: «Συμπεράσματα:

Πρώτον, ο κ. για περισσότερα από 10 χρόνια δεν έχει περάσει ούτε από την οδό Πατησίων, ούτε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Αλλιώς θα είχε ξαναδεί τους μικροπωλητές.

Δεύτερον, τα , γενικώς και ειδικώς, δεν προστατεύονται από το . Το επιτελείο του καλό είναι να τον ενημερώσει. Τρίτον, αυτή η εμμονή του κ. Μητσοτάκη με το άσυλο φαίνεται πλέον ότι παίρνει τη μορφή πολιτικού αυτισμού. Ας το προσέξει…».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση