Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στα ίχνη του συντάκτη
Στα ίχνη του συντάκτη

Στα ίχνη του συντάκτη

Ποιος οργάνωσε τη μζική ντιγραφή στο ; Ποιος ο ρόλος των φοιτητικών παρατάξεων στην υπόθεση που προκάλεσε πολιτική θύελλα και πληθώρα σχολίων στα ΜΜΕ;

Η επιβολή ποινής προς τους 106 που κατέθεσαν την ίδια στο μάθημα «Δυναμικά Μαθηματικά Υπο» του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να «κλείσει» το θέμα που δημοσιοποίησε η «Κ».

Ωστόσο, του ιδρύματος που μίλησαν χθες στην «Κ» δηλώνουν ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα του ιδρύματος -και μέσω της Συγκλήτου- θα πρέπει να διερευνήσει περαιτέρω το ζήτημα, καθώς εγείρεται θέμα ακαδημαϊκής τάξης. Πόσο μάλλον που ευρύτερα πλήττεται το κύρος των πτυχίων. Αλλωστε, η έρευνα για την υπόθεση έχει προχωρήσει.

Ειδικότερα, ο συγγραφέας της επίμαχης ς φέρεται να είναι φοιτητής του ιδρύματος που έχει καλή γνώση των Μαθηματικών. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» αρχικά εξετάστηκε η περίπτωση ο συντάκτης της έρευνας να ανήκει στο σχετικό τμήμα, ωστόσο το σενάριο αυτό μάλλον αποκλείεται. Αντίθετα, τα δεδομένα από τα ηλεκτρονικά αρχεία ενισχύουν την άποψη ότι η εργασία συντάχθηκε από φοιτητή του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ο οποίος έχει σπουδάσει και θετικές επιστήμες.

Ενα ακόμη προς διερεύνηση ζήτημα είναι εάν ο συντάκτης της εργασίας έλαβε και μέσω από ποιο δίκτυο συνέβη αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογα με τη δυσκολία του μαθήματος και την έκταση της εργασίας, το κόστος μιας εργασίας ενδέχεται να φθάσει και τα 100 .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση