Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στα χέρια του Λιμενικού το πλοίο – φάντασμα με τα εκρηκτικά
Στα χέρια του Λιμενικού το πλοίο – φάντασμα με τα εκρηκτικά

Στα χέρια του Λιμενικού το πλοίο – φάντασμα με τα εκρηκτικά

Επιβεβιώνοντι οι πληροφορίες για το – φάντασμα με τα που πιάστηκε στην «τσιμπίδα» του Λιμενικού ανοιχτά της Κρήτης την .

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του πληρώματος, που απαρτίζεται από Ινδούς, Ουκρανούς και έναν Αλό υπήκοο έχουν συλληφθεί ενώ έχει δεσμευτεί και το φορτίο του.

Χθες, υπάλληλοι του Λιμενικού με ειδικά σκάνερ που μετέφεραν από την Αθήνα, ήλεγξαν το φορτίο για το οποίο υπήρχαν τα απαραίτητα συνοδευτικά, ωστόσο, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο τελικός προορισμός του υ ήταν διαφορετικός από αυτόν που αναγραφόταν στα παραστατικά, δηλαδή το Τζιμπουτί.

Το «Ανδρομέδα» που φέρει σημαία Τανζανίας και, σύμφωνα με πληροφορίες,  ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Αλεξανδρέτας της Τουρκίας, κοντά στη μεθόριο με τη Συρία και εντοπίστηκε να πλέει ανοικτά των ακτών της Συρίας και της Λιβύης δίχως να «πιάνει» λιμάνι.

Είχε ζητήσει να καταπλεύσει στους Καλούς Λιμένες στη ότια Κρήτη αλλά δεν πήρε σχετική άδεια. Την , προσέγγισε το λιμάνι του Αγίου ικολάου όπου και έπεσε στα χέρια του Λιμενικού.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση