Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Στα χέρια του Λιμενικού το πλοίο – φάντασμα με τα εκρηκτικά
Στα χέρια του Λιμενικού το πλοίο – φάντασμα με τα εκρηκτικά

Στα χέρια του Λιμενικού το πλοίο – φάντασμα με τα εκρηκτικά

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για το πλοίο – φάντασμα με τα εκρηκτικά που πιάστηκε στην «τσιμπίδα» του Λιμενικού ανοιχτά της Κρήτης την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του πληρώματος, που απαρτίζεται από Ινδούς, Ουκρανούς και έναν Αλβανό υπήκοο έχουν συλληφθεί ενώ έχει δεσμευτεί και το φορτίο του.

Χθες, υπάλληλοι του Λιμενικού με ειδικά σκάνερ που μετέφεραν από την Αθήνα, ήλεγξαν το φορτίο για το οποίο υπήρχαν τα απαραίτητα συνοδευτικά, ωστόσο, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο προορισμός του πλοίου ήταν διαφορετικός από αυτόν που αναγραφόταν στα παραστατικά, δηλαδή το Τζιμπουτί.

Το «Ανδρομέδα» που φέρει Τανζανίας και, σύμφωνα με πληροφορίες,  ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Αλεξανδρέτας της Τουρκίας, κοντά στη μεθόριο με τη και εντοπίστηκε να πλέει ανοικτά των ακτών της Συρίας και της Λιβύης δίχως να «πιάνει» λιμάνι.

Είχε ζητήσει να καταπλεύσει στους Καλούς Λιμένες στη Νότια αλλά δεν πήρε σχετική άδεια. Την Κυριακή, προσέγγισε το λιμάνι του Αγίου Νικολάου όπου και έπεσε στα χέρια του Λιμενικού.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

  • Νέος χιονιάς ενόψει #χειμερινόςχιονιάς - https://t.co/BA6jBOD535 -

  • Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες σε Βόλο και Βελεστίνο #ΕθελοντικέςΑιμοδοσίες - https://t.co/d3yCvl6aLd -

"Αλιεύοντας" την είδηση