Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στην Κέρκυρα η κακοκαιρία
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στην Κέρκυρα η κακοκαιρία

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στην Κέρκυρα η κακοκαιρία

Τον πολογισμό των ζημιών στη νότι Κέρκυρα, που επλήγη από σφοδρή το βράδυ του Σαββάτου, επιχειρούν κλιμάκια του Δήμου, που μετέβη στην Λευκίμμη και τις γύρω περιοχές.

Μέχρι αυτή την , ανυπολόγιστες είναι οι που έχουν προκληθεί στους ελαιώνες της περιοχής, ενώ έχουν σημειωθεί σε πολλά σημεία του περιφερειακού δικτύου.
Πολλές από τις περιοχές στη νότια Κέρκυρα έμειναν το τελευταίο 24ωρο χωρίς , ενώ το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών.
Παράλληλα, κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν από το Σάββατο το βράδυ, προκειμένου να μετακινήσουν δέντρα και κλαδιά από το , που παρουσιάζει πρόβλημα σε πολλές περιοχές, στα νότια του νησιού.
Κλειστό παρέμεινε σήμερα και το 1ο δημοτικό σχολείο Λευκίμμης, προκειμένου να επισκευαστούν οι που υπέστη στην σκεπή του, αλλά και στο προαύλιο.
Περιοχές στη νότια Κέρκυρα μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή κατάφεραν να ξεριζώσουν δέντρα, να παρασύρουν κεραμίδια από τις στέγες των σπιτιών, αλλά και να μετακινήσουν βαριές μαρμάρινες πλάκες από το νεκροταφείο της Λευκίμμης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση