Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στην Κέρκυρα η κακοκαιρία
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στην Κέρκυρα η κακοκαιρία

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στην Κέρκυρα η κακοκαιρία

Τον απολογισμό των ζημιών στη νότια , που επλήγη από σφοδρή το βράδυ του Σαββάτου, επιχειρούν κλιμάκια του Δήμου, που μετέβησαν σήμερα στην Λευκίμμη και τις γύρω περιοχές.

Μέχρι αυτή την ώρα, ανυπολόγιστες είναι οι που έχουν προκληθεί στους ελαιώνες της περιοχής, ενώ κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί σε πολλά σημεία του περιφερειακού δικτύου.
Πολλές από τις περιοχές στη νότια έμειναν το τελευταίο 24ωρο , ενώ το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών.
Παράλληλα, κλιμάκια της ς Υπηρεσίας επιχειρούν από το Σάββατο το βράδυ, προκειμένου να μετακινήσουν και κλαδιά από το , που παρουσιάζει πρόβλημα σε πολλές περιοχές, στα νότια του νησιού.
Κλειστό παρέμεινε σήμερα και το 1ο δημοτικό Λευκίμμης, προκειμένου να επισκευαστούν οι ζημιές που υπέστη στην σκεπή του, αλλά και στο προαύλιο.
Περιοχές στη νότια Κέρκυρα μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή κατάφεραν να ξεριζώσουν , να παρασύρουν κεραμίδια από τις στέγες των σπιτιών, αλλά και να μετακινήσουν βαριές μαρμάρινες πλάκες από το νεκροταφείο της Λευκίμμης.

Πηγή: kathimerini
"Αλιεύοντας" την είδηση