Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκουρλέτης: Καμία διακοπή ρεύματος στα κοινωνικά τιμολόγια
Σκουρλέτης: Καμία διακοπή ρεύματος στα κοινωνικά τιμολόγια

Σκουρλέτης: Καμία διακοπή ρεύματος στα κοινωνικά τιμολόγια

Την διαβεβαίωση ότι «κανένα κοινωνικό δεν κόβεται και κανένας συμπολίτης μας που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ρεύμα», παρέσχε σήμερα το πρωί από του βήματος της Βουλής ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. , μιλώντας στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης νομοσχεδίου για την κύρωση της συμφωνίας του Κιότο για το . Αναλόγως, σημείωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και για κανέναν αγρότη που διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στον αντίποδα σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη να πληρώσουν αυτοί που οφείλουν στη ΔΕΗ και διαθέτουν τα χρήματα, αναφέροντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι δώδεκα στις οποίες για οφειλές πήγε η ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα, βρήκαν τα χρήματα και πλήρωσαν αμέσως.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν ξενοδοχειακές ή δημοτικές που να μην έχουν πληρώσει από το 2012» είπε μεταξύ άλλων ο κ. . Και αφού ανέφερε ότι τα συσσωρευμένα χρέη προς τη ΔΕΗ ανέρχονται σε ύψος δύο δις 200 εκατομμύρια , κατέληξε: «Βεβαίως πρέπει να δούμε τί θα γίνει με τα χρέη αυτά, χρειάζεται όμως και η απαιτούμενη κοινωνική πολιτική, Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν και αυτοί που έχουν».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση