Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Σκληρό ροκ Μαξίμου – Νέας Δημοκρατίας για νόμο και τάξη
Σκληρό ροκ Μαξίμου – Νέας Δημοκρατίας για νόμο και τάξη

Σκληρό ροκ Μαξίμου – Νέας Δημοκρατίας για νόμο και τάξη

Ως ευκαιρία να επιτεθεί στον Πρόεδρο της έας Δημοκρατίας αντιμετώπισε τα συγχαρητήρια του  κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς την ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου βομβιστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε σχόλιό του, επιχειρεί ουσιαστικά να ακυρώσει την επιχειρηματολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανικανότητα ή ακόμη και ανοχή της κυβέρνησης έναντι της ς. Και σημειώνει: «Ο κ. δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για “την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία”.  Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Σε αυστηρό ύφος ήταν η αντίδραση της έας Δημοκρατίας.

«Η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας.  Η απο του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη , είναι έργο της Κυβέρνησης» σημειώνει το Γραφείο Τύπου της Πειραιώς, κάνοντας σαφή μεταξύ των επιχειρησιακών της ΕΛΑΣ και των πολιτικών αποφάσεων που λαμβάνει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης ή του Δικαιοσύνης.

«Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι , Τόσκας και Τζανακόπουλος» κατλαήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ., δίνοντας σαφή πρόγευση για το που θα κυριαρχήσει κατά τη συζήτηση που έχει ζητήσει για το θέμα στη Βουλή ο κ. .

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση