Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη αστυνομικός για ψευδή καταγγελία κλοπής των όπλων του
Συνελήφθη αστυνομικός για ψευδή καταγγελία κλοπής των όπλων του

Συνελήφθη αστυνομικός για ψευδή καταγγελία κλοπής των όπλων του

Αστυνομικός συνελήφθη πό τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, γιτί μαζί με την αδελφή του και ένα φίλο του έστησαν ολόκληρο σενάριο για να «εξαφανίσουν» τα του, όταν του γνωστοποιήθηκε ότι επρόκειτο να ανακληθεί η πρόσληψη του στην Αστυνομία επειδή είχε καταθέσει πλαστό απολυτήριο Λυκείου.

Πρόκειται για έναν υπαρχιφύλακα 39 ετών, ενώ επίσης συνελήφθησαν η 39χρονη αδελφή του και ο 39χρονος φίλος του που τον βοήθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της ς περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ ο υπ κατήγγειλε σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής ότι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία των γονιών του και αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, δύο ιδιωτικά υπηρεσιακά α και το δελτίο της υπηρεσιακής του ταυτότητάς. Για το περιστατικό είχε κληθεί αρχικά η Άμεση Δράση, από την 36χρονη αδελφή του υπαρχιφύλακα.

Σημειώνεται ότι χθες είχε διαβιβαστεί στην υπηρεσία του υπαρχιφύλακα η ανάκληση της απόφασης πρόσληψης του στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει παραποιημένο απολυτήριο Λυκείου.

Λόγω της αλληλουχίας των γεγονότων επελήφθη της υπόθεσης η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και από την που ακολούθησε προέκυψε ότι ο υπ δήλωσε ψευδώς την κλοπή, ενώ με τη συνδρομή του 39χρονου φίλου του, είχε αποκρύψει τα δυο στο φρεάτιο του ανελκυστήρα της πολυς, όπου διαμένει ο φίλος του.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση