Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνέδριο για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» στο Μέγαρο Μουσικής
Συνέδριο για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»  στο Μέγαρο Μουσικής

Συνέδριο για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δήμος Πειραιά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού διοργανώνουν Συνέδριο για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη). To κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι: «Λιμάνια και ακτές: Οι πύλες της Θαλάσσιας Ανάπτυξης».

Από τις 28 έως τις 31 Μαΐου 2015, ο γίνεται η Ναυτική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, φιλοξενώντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, την μεγαλύτερη της Ευρώπης για τη θάλασσα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή συνδιάσκεψης και εργαστηρίων διαλόγου, παρουσίαση καλών πρακτικών και συνεργασίας μεταξύ πολιτικών, ειδικών, εκπροσώπων φορέων χάραξης πολιτικής, εκπροσώπων παραγωγικών κλάδων και εκπροσώπων της κοινωνίας πολιτών, σε σχέση με τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη της αποκαλούμενης Γαλάζιας Οικονομίας.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ειδική έκθεση αφιερωμένη στα ζητήματα της ευρωπαϊκής θαλάσσιας οικονομίας στο Μέγαρο Μουσικής αλλά και πληθώρα εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό που θα γίνουν στον Πειραιά (30 & 31 Μαΐου 2015).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου στο: http://ec.europa.eu/maritimeaffairs/maritimeday/en/programme-schedule

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση