Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνεχίζονται οι έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό δύο ανδρών
Συνεχίζονται οι έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό δύο ανδρών

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό δύο ανδρών

Σε εξέλιξη βρίσκοντι οι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην , για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, από την περιοχή του Αιτωλικού, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βγήκαν να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Ειδικότερα, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την , πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια της ς του 35χρονου και του 40χρονου.

Ειδικότερα, προσπαθούν να μάθουν πού ακριβώς πήγαν οι δύο άνδρες τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά και να βρουν άτομα που πιθανώς τους είδαν πριν εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο και ο επέβαιναν σε ένα μαύρο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί επιχειρούν να βρουν τους ς απ΄ όπου μπορεί να πέρασαν οι δύο άνδρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επικεντρώσουν τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση