Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση Γιακουμάκη -Οι καταθέσεις και η βίαιη συμπεριφορά

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση Γιακουμάκη -Οι καταθέσεις και η βίαιη συμπεριφορά

Άλλες 2-3 εβδομάδες θα απαιτηθούν για να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του Βαγγέλη ιακουμάκη, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και τρίτος κύκλος ερευνών.

Το του ιατροδικαστή Ηλία Βουγιουκλάκη, το οποίο θα περιέχει και τις τοξικολογικές και ιστολογικές αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις πρώην και νυν σπουδαστών της αλακτοκομικής Σχολής.

Ήδη υπάρχουν περίπου 15 καταθέσεις στις οποίες γίνεται σε καψόνια και βίαιη συμπεριφορά φοιτητών σε βάρος του 20χρονου, σύμφωνα με το «Βήμα». Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για νέες αναφορές για παρέμβαση προκειμένου να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση της Σχολής με προβληματική συμπεριφορά, σε κατάθεση πρώην φοιτητή που ζει τους τελευταίους μήνες στη .

Ακόμη παραμένουν ασαφή τα γεγονότα των τελευταίων ωρών που οδήγησαν τον σπουδαστή να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως ανέφεραν στελέχη των διωκτικών αρχών στην . Υπήρξε εξέταση των τηλεφωνικών κλήσεων που είχε δεχθεί από συγγενικά πρόσωπά του με πιθανό ζήτημα συζήτησης την ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία του, αλλά και τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου έξω από το δωμάτιό του. «Αν πράγματι έχει υπάρξει κάποια συνάντηση και στιχομυθία εκείνη τη χρονική στιγμή -όπως υποστηρίζουν ορισμένοι συγ του- μπορεί να έχει μεγάλη σημασία στην υπόθεση που ερευνούμε. Όμως δεν ξέρουμε όχι μόνο ποιος μπορεί να ήταν ο συνομιλητής του αλλά και αν τελικώς υπήρξε πράγματι ένα τέτοιο συμβάν και αυτή η συνομιλία», ανέφεραν ακόμη.

Πηγή: iefimerida.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση