Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Συνεχείς διαβουλεύσεις για τα προαπαιτούμενα
Συνεχείς διαβουλεύσεις για τα προαπαιτούμενα

Συνεχείς διαβουλεύσεις για τα προαπαιτούμενα

Για τις επτά το απόγευμα ανανεώθηκε το ραντεβού του υπουργού οικονομικών, κυρίου Ευ. Τσακαλώτου, με τους επικεφαλής των θεσμών. Μετά την πρωινή πολύωρη , οπού εξετάστηκε κυρίως το θέμα της δημιουργίας του νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν το απόγευμα για να συζητηθούν τα κόκκινα δάνεια και γενικότερα να γίνει μια σύνοψη των έως τώρα διαβουλεύσεων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκίνησε η του υπ Εργασίας κυρίου . Κατρούγκαλου με τους εκπροσώπους των θεσμών κατά την οποία αναμένεται να γίνει μια επισκόπηση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που πρέπει να συμφωνηθεί τον Ιανουάριο.

Αύριο, Παρασκευή, θα υπάρξει και νέα του κυρίου Τσακαλώτου με τους επικεφαλής των θεσμών, η οποία είναι προγραμματισμένο να είναι και η τελευταία αυτής της φάσης των διαπραγματεύσεων. Στο οικονομικό επιτελείο ευελπιστούν ότι αύριο θα διαπιστωθεί ,  ώστε την επόμενη βδομάδα να κλείσουν τα .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση