Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνάντηση Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκο Αναστάσιο
Συνάντηση Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκο Αναστάσιο

Συνάντηση Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκο Αναστάσιο

Στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο σε θρησκευτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο. Ο Αλέξης αναφέρθηκε επίσης στον σημαντικό ρόλο του Αρχιεπισκόπου στην Αλβανία και ως ηγέτη της ορθόδοξης κοινότητας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό να έχει φώτιση για κριτική και δύναμη για σωστές αποφάσεις και αναφέρθηκε στη φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ‘εμείς οι Έλληνες είμαστε τρελοί, αλλά έχουμε θεό φρόνιμο’ και επεμβαίνει στις δύσκολες στιγμές.

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το έργο σας στην Αλβανία σε όλους τους τομείς», είπε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου για την παιδεία και την του περιβάλλοντος. «Παρακολουθούμε και τον παρηγορητικό σας ρόλο», είπε ακόμη ο Αλέξης και πρόσθεσε ότι συναντά τον Αρχιεπίσκοπο σε μια δύσκολη στιγμή για τον τόπο για μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να καταφέρει ο λαός να ατενίσει με ελπίδα το .

«Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει διορατική σοφία για να προχωρείτε σε σωστές ενέργειες», είπε ο σημειώνοντας ότι σε κρίσιμες στιγμές έρχεται μια άλλη σπίθα που ανοίγει ένα δρόμο. «Αυτό που θέλει ο είναι αλήθεια και και δημιουργικές δουλειές», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

  • Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας - https://t.co/J8FYmP5vU6… -

"Αλιεύοντας" την είδηση