Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκο Αναστάσιο
Συνάντηση Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκο Αναστάσιο

Συνάντηση Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκο Αναστάσιο

Στο σημαντικό που επιτελεί ο Αρχιεπίσκοπος ς σε θρησκευτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης ς υποδεχόμενος στο τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης ς κ. Αναστάσιο. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στον σημαντικό ρόλο του Αρχιεπισκόπου στην Αλία και ως ηγέτη της ορθόδοξης κοινότητας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό να έχει φώτιση για κριτική και δύναμη για σωστές αποφάσεις και αναφέρθηκε στη φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ‘εμείς οι Έλληνες είμαστε τρελοί, αλλά έχουμε θεό φρόνιμο' και επεμβαίνει στις δύσκολες στιγμές.

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το σας στην Αλία σε όλους τους τομείς», είπε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου για την παιδεία και την προστασία του περιβάλλοντος. «Παρακολουθούμε και τον παρηγορητικό σας ρόλο», είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι συναντά τον Αρχιεπίσκοπο σε μια δύσκολη στιγμή για τον τόπο για μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να καταφέρει ο λαός να ατενίσει με ελπίδα το μέλλον.

«Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει διορατική σοφία για να προχωρείτε σε σωστές ενέργειες», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας σημειώνοντας ότι σε κρίσιμες στιγμές έρχεται μια άλλη σπίθα που ανοίγει ένα δρόμο. «Αυτό που θέλει ο είναι αλήθεια και αγάπη και δημιουργικές δουλειές», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση