Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση των τεσσάρων προς άρση του αδιεξόδου στη Ν.Δ.
Συνάντηση των τεσσάρων προς άρση του αδιεξόδου στη Ν.Δ.

Συνάντηση των τεσσάρων προς άρση του αδιεξόδου στη Ν.Δ.

Από τις 5 το απόγευμα, στη , πριν τη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, συναντώνται οι τέσσερις διεκδικητές για την προεδρία της έας Δημοκρατίας, με στόχο να αρθεί το και η αμοιβαία καχυποψία στη .Δ.

Το κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι βαρύ, μετά και τη χθεσινή ανοικτή σύρραξη στη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις σαφείς αιχμές του κ. Ευ. Μεϊμαράκη για μεθοδεύσεις ως προς την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει τη μηχανογράφηση της εκς διαδικασίας. Ο σπόρος της αμφισβήτησης έχει ήδη πέσει στο νεοδημοκρατικό χωράφι και έρχεται ως συνέχεια ενός πλούσιου παρασκηνίου σχετικά με τις κινήσεις κορυφαίων κομματικών παραγόντων και μελών της Επιτροπής υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.

Υπό την έννοια αυτή, και ενώ ήδη ακούγονται φωνές περί της ανάγκης εκτάκτου συνεδρίου του κόμματος (σ.σ. κάτι αν είχε γίνει και το 2009 προκειμένου να αλλάξει η διαδικασία εκλογής Προέδρου), η συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων οριστικοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. Ο κ. Μεϊμαράκης δέχθηκε σχετικές εισηγήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ήδη σχετική δημόσια έκκληση απηύθυνε και ο κ. Αδ. Γεωργιάδης. «Ζητώ συνάντηση των υποψηφιών, πριν την κοινοβουλευτική ομάδα (σήμερα Τετάρτη στις 18:00), προκειμένου να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να τελειώσουν τα δια σήμερα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης (Μέγκα), προσθέτοντας ότι «πρέπει να σταματήσει η να δίνει αυτή τη ντροπιαστική εικόνα». Το ερώτημα, ωστόσο, είναι τί μπορεί να προκύψει από αυτή.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση