Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση Μεϊμαράκη – Λαφαζάνη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής
Συνάντηση Μεϊμαράκη – Λαφαζάνη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής

Συνάντηση Μεϊμαράκη – Λαφαζάνη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής

Σε εξέλιξη βρίσκετι η του προέδρου της .Δ. Βγγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει πάρει ο κ. Μεϊμαράκης για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Μπροστά στις κάμερες, ο κ. Λαφαζάνης με ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στην επίσπευση των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά «πολύ Δημοκρατία» και ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε «αν μπορούσε ο , θα τις έκανε στις 6 Σεπτεμβρίου».

Προηγήθηκε η του προέδρου της έας Δημοκρατίας με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε ότι «με ευθύνη του Αλ. Τσίπρα αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει ».

Θα εξαντλήσουμε τα συνταγματικά περιθώρια με στόχο να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, τόνισε το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας , ερωτηθείς για τις επαφές που έχει ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Νωρίτερα, σήμερα συνάντηση με τον κ. Αντώνη Σαμαρά είχε ο πρόεδρος της . Αντικείμενο της συζήτησης των κυρίων Σαμαρά και Μεϊμαράκη οι εξελίξεις όπως διαμορφώνονται ενόψει εκλογών καθώς και οι επερχόμενες κινήσεις του κόμματος.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε ότι είναι αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση