Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση
Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρτίς, Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος. Τον οποίο και ενημέρωσε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τον «εκσυγχρονισμό και εξορθολογισμό» της Δημόσιας Διοίκησης

Στη των δυο ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το ν/σ της Δημόσιας Διοίκησης στο οποίο προβλέπεται επιπλέον η των απολυμένων και διαθεσίμων του δημοσίου και αναμένεται να κατατεθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη .

“Το νομοσχέδιο αφορά στον εκδημοκρατισμό, εκσυγχρονισμό και στην επιστροφή των απολυμένων και διαθεσίμων της Δημόσιας Διοίκησης”, δήλωσε μετά το πέρας της ς ο αναπληρωτής .

Από τη μεριά του ο κ. είπε πως“στην , το πρόβλημα που είχαμε πάντοτε είναι ότι η Διοίκηση δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τη συνέχεια του κράτους, ακόμη και σε περίπτωση πολιτικών μεταβολών”.

Πηγή: koutipandoras.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση