Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση
Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος. Τον οποίο και ενημέρωσε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τον «εκσυγχρονισμό και εξορθολογισμό» της Δημόσιας Διοίκησης

Στη συνάντηση των δυο ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το της Δημόσιας Διοίκησης στο οποίο προβλέπεται επιπλέον η των απολυμένων και διαθεσίμων του δημοσίου και αναμένεται να κατατεθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη Βουλή.

“Το νομοσχέδιο αφορά στον εκδημοκρατισμό, εκσυγχρονισμό και στην των απολυμένων και διαθεσίμων της Δημόσιας Διοίκησης”, δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο αναπληρωτής υπουργός.

Από τη μεριά του ο κ. Παυλόπουλος είπε πως“στην Ελλάδα, το πρόβλημα που είχαμε πάντοτε είναι ότι η Διοίκηση δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τη συνέχεια του κράτους, ακόμη και σε περίπτωση πολιτικών μεταβολών”.

Πηγή: koutipandoras.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση