Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση
Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος. Τον οποίο και ενημέρωσε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τον «εκσυγχρονισμό και εξορθολογισμό» της Δημόσιας Διοίκησης

Στη συνάντηση των δυο ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το της Δημόσιας Διοίκησης στο οποίο προβλέπεται επιπλέον η επιστροφή των απολυμένων και διαθεσίμων του δημοσίου και αναμένεται να κατατεθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη Βουλή.

“Το αφορά στον εκδημοκρατισμό, εκσυγχρονισμό και στην επιστροφή των απολυμένων και διαθεσίμων της Δημόσιας Διοίκησης”, δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο αναπληρωτής υπουργός.

Από τη μεριά του ο κ. Παυλόπουλος είπε πως“στην Ελλάδα, το πρόβλημα που είχαμε πάντοτε είναι ότι η Διοίκηση δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τη συνέχεια του κράτους, ακόμη και σε περίπτωση πολιτικών μεταβολών”.

Πηγή: koutipandoras.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση