Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση
Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Συνάντηση Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Στο επίκεντρο το ν/σ για τη Δημόσια Διοίκηση

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρς ιώργος . Τον οποίο και ενημέρωσε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τον «εκσυγχρονισμό και εξορθολογισμό» της Δημόσιας Διοίκησης

Στη των δυο ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το της Δημόσιας Διοίκησης στο οποίο προβλέπεται επιπλέον η επιστροφή των απολυμένων και διαθεσίμων του δημοσίου και αναμένεται να κατατεθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη .

“Το νομο αφορά στον εκδημοκρατισμό, εκσυγχρονισμό και στην επιστροφή των απολυμένων και διαθεσίμων της Δημόσιας Διοίκησης”, δήλωσε μετά το πέρας της ς ο αναπληρωτής υπουργός.

Από τη μεριά του ο κ. είπε πως“στην Ελλάδα, το πρόβλημα που είχαμε πάντοτε είναι ότι η Διοίκηση δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τη συνέχεια του κράτους, ακόμη και σε περίπτωση πολιτικών μεταβολών”.

Πηγή: koutipandoras.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση