Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις στην Εύβοια για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Συλλήψεις στην Εύβοια για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συλλήψεις στην Εύβοια για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας ς το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Μαρμαρίου Ευβοίας, δύο υπήκοοι Αλίας, ηλικίας 26 και 18 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε για δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ επιπλέον ο 26χρονος στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων.

Αστυ εντόπισαν στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένης ημιτελούς διώροφης ς στην ανωτέρω περιοχή, συνολικά 50 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3,5 περίπου μέτρων. Το εγκαταλελειμμένο κτίσμα τέθηκε υπό δια παρακολούθηση και χθες το βράδυ, όταν οι δύο κατηγορούμενοι μπήκαν στο εσωτερικό του συνελήφθησαν. Τα δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούνταν με εγκατεστημένο σύστημα σωληνώσεων, που ελεγχόταν από αυτόματο πότισμα.

Σε έρευνα στο του 18χρονου, βρέθηκε ένα πλήρες εγκατεστημένο σύστημα υδροπονικής ς κάνναβης, αποτελούμενο από υφασμάτινη ντουλάπα, επενδυμένη με ανακλαστική επιφάνεια, είχε προσαρμοσμένη μία ηλεκτρική θερμαντική λάμπα με κατάλληλη συνδεσμολογία και ειδικό σύστημα εξαερισμού. Τις έρευνες διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας ς.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση