Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στον Ασπρόπυργο
Συλλήψεις για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στον Ασπρόπυργο

Συλλήψεις για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στον Ασπρόπυργο

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής διεθνικού χαρακτήρα, που μετέφερε και εισήγαγε από την Νότια Αμερική στην και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης μεγάλες τητες κοκαΐνης. Κατασχέθηκαν 27 κιλά κοκαΐνης που η αξία της εκτιμάται στο 1.500.000 .

Με επιτυχία στέφθηκε μεγάλη επιχείρηση που έγινε υπό τη συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το ραφείο D.E.A. της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Σ.Δ.Ο.Ε.. Αποτέλεσμά της η εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα, που μετέφερε δια θαλάσσης, μέσω εμπορευματοκιβωτίων, σημαντικές τητες  κοκαΐνης, από την Νότια Αμερική σε χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της ς.

Στο πλαίσιο της εξάρθρωσης :

συνελήφθησαν χθες (4-9-2015), μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και στελεχών των συνεργαζόμενων ημεδαπών Υπηρεσιών, στον Ασπρόπυργο και στο κέντρο της Αθήνας, τρία (3) μέλη της οργάνωσης, ένας (1) ημεδαπός, ένας (1)  υπήκοος ουιάνα και ένας (1) υπήκοος Ολλανδίας, ηλικίας 38, 48 και 38 ετών αντίστοιχα, ενώ
κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 27 κιλών και 170 γραμμαρίων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε και του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση