Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη άνδρα στο «Ελ. Βενιζέλος» για απόπειρα εισαγωγής 13 κιλών κοκαΐνης
Σύλληψη άνδρα στο «Ελ. Βενιζέλος» για απόπειρα εισαγωγής 13 κιλών κοκαΐνης

Σύλληψη άνδρα στο «Ελ. Βενιζέλος» για απόπειρα εισαγωγής 13 κιλών κοκαΐνης

Μέσα σε ταχυδρομικά δέματα από τον Παναμά έφτασαν στην Ελλάδα 13 κιλά κοκαΐνης υψηλής καθαρότητας.

Τα ήταν κρυμμένα μέσα στροφάλους μηχανής πλοίου και εντοπίστηκαν από την υποδιεύθυνση Δίωξης αρκωτικών σε με τη Γερμανική Αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο «Ελ. » ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας που ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως οδηγός σε μεταφορική εταιρεία.

Τα δέματα στάλθηκαν από τον Παναμά με συστημένα ταχυδρομικά δέματα και είχαν τελικό παραλήπτη ιδιωτική εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Καθώς όμως η έγινε με ενδιάμεσο σταθμό τη , τα δέματα ελέγχθηκαν σε μηχάνημα x – ray και διαπιστώθηκε ότι μέσα στους στροφάλους υπήρχε κρυμμένη κοκαΐνη. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει έρευνα και να βρεθεί ο παραλήπτης των ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη των δεμάτων στην Αθήνα και το μεσημέρι της Πέμπτης παρελήφθησαν στο «Ελ. » από τον 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη. Ανακρινόμενος, φέρεται να κατέθεσε ότι παραλήπτης των ναρκωτικών ήταν ένας ομοεθνής του, ενώ θεωρείται πιθανό πως η εταιρεία που αναγραφόταν ως παραλήπτρια στα συστημένα δέματα δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση