Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συγκλονιστική μαρτυρία για 22χρονη: «Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά»
Συγκλονιστική μαρτυρία για 22χρονη: «Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά»

Συγκλονιστική μαρτυρία για 22χρονη: «Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά»

Ένα σημείωμα που κάνει λόγο για πειράγματα και υποτιμητική συμπεριφορά από συμφοιτητές της, βρέθηκε στην τσάντα της 22χρονης, που μαχαίρωσε τρεις συμφοιτήτριές της σε σχολή του σήμερα το απόγευμα, στου Ρέντη.

Τις σκηνές αγωνίας και πανικού που εκτυλίχθηκαν τη στιγμή της ς περιέγραψε συμ της 22χρονης. «Ήμασταν μέσα στην τάξη και ξαφνικά εκεί που καθόμασταν βγάζει ένα μαχαίρι και ακούω να φωνάζει, θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά, εσάς που γελάτε μαζί μου», είπε ο σπουδαστής. «Την που χτύπησε μια κοπέλα, άκουσα ουρλιαχτά, την κοίταξα και έτσι όπως είδα ότι θα την έπιανα, στράφηκε προς εμένα, τη χτύπησα με μια καρέκλα στο χέρι και την που της έπεσε το μαχαίρι άρπαξα την κοπέλα που είχε χτυπήσει και βγήκαμε έξω. Μας ακολούθησαν κι άλλες, αλλά κάποιες είχαν μείνει μέσα», είπε και πρόσθεσε ότι δεν την είχαν πειράξει ποτέ.

Από την της 22χρονης τραυματίστηκαν τρεις συμφοιτήτριές της, οι οποίες αρχικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Αττικό . Εκεί, διαπιστώθηκε πως τα τραύματά τους ήταν ελαφρά και αφού εξετάστηκαν και τους έγιναν ράμματα, πήραν εξιτήριο. Η δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Ρέντη. Στην τσάντα της βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι καθώς και το σημείωμα, που έγραφε ότι ήταν από συμφοιτητές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά και στο παρελθόν και είχε εξεταστεί από ψυχολόγο.

Πηγή: koutipandoras.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση