Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΣΕΒ κατά Τζάκρη με αφορμή τις δηλώσεις Θ. Φέσσα
ΣΕΒ κατά Τζάκρη με αφορμή τις δηλώσεις Θ. Φέσσα

ΣΕΒ κατά Τζάκρη με αφορμή τις δηλώσεις Θ. Φέσσα

Κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία έρχονται και πάλι σε αντιπαράθεση με αφορμή τον ΣΕΒ και τις δηλώσεις του προέδρου του. Θ. Φέσσα, στην «Κ» της ς.

Η υφ, Θεοδώρα Τζάκρη, αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, κατηγορώντας τον πως «επιτίθεται ευθέως στον ως άλλος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, χρησιμοποιώντας την θεσμική του θέση προς ίδιον όφελος».

 Η κα. Τζάκρη κατηγόρησε τον κο. Φέσσα ότι εκπροσωπεί ένα είδος ς που «ανθίζει μόνο σε περιβάλλοντα διαπλοκής και σήψης», ενώ σχετικά με την Κυβέρνηση ανέφερε πως αυτή εργάζεται καθημερινά για την προαγωγή της «υγιούς ς».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κας. Τζάκρη:

«Με έκπληξη ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματική κοινότητα διάβασε στο φύλλο της Καθημερινής της ς της 2ας Οκτωβρίου το σίκουελ της ανοίκειας και αήθους επίθεσης του Προέδρου του ΣΕΒ κ. Θεοδώρου Φέσσα στον .

Μετά την δήθεν εκ παραδρομής δημοσίευσή του, με πρόφαση επιστημονικότητας, εβδομαδιαίου δελτίου του Συνδέσμου, στο οποίο ο κ. Φέσσας εξύβριζε κατά τρόπο πρωτοφανή τον πρωθυπουργό, ο ίδιος επιτίθεται ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ ως άλλος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, χρησιμοποιώντας την θεσμική του θέση προς ίδιον όφελος.

Είναι σε όλους προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης εκδίδει επιταγές τις οποίες θα εξαργυρώσουν κάποιοι στο μέλλον με τον γνωστό σε όλους μας τρόπο. Είναι επίσης προφανές ότι το είδος της επιχειρηματικότητας που εκπροσωπεί ο κ. Φέσσας και μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών πέριξ αυτού ανθίζει μόνο σε περιβάλλοντα διαπλοκής και σήψης.

ι αυτού του είδους την επιχειρηματικότητα, ένα τέτοιο περιβάλλον πράγματι μόνο η Νέα Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη μπορεί να διασφαλίσει.

Ωστόσο, ας μην κρατούν την αναπνοή τους. Εμείς συμπλέουμε με την υγιή επιχειρηματικότητα που παράγει και δημιουργεί στην χώρα μας και γι αυτήν την επιχειρηματικότητα, παρά τις αντίξοες διεθνείς και εγχώριες συνθήκες εργαζόμαστε καθημερινά με εμφανή αποτελέσματα».

Απάντηση του ΣΕΒ

«Ο ΣΕΒ δεν αποτελεί φερέφωνο κανενός κόμματος. Αποστολή του είναι να αναπτυχθεί η εθνική οικονομία, οι και οι εργαζόμενοι, χωρίς να υπολογίζει αν γίνεται δυσάρεστος στα », αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΒ σε απάντηση προς την υφυπουργό Οικονομίας.

«Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο ΣΕΒ είναι ένας οργανισμός με παρελθόν, παρόν και, πάνω απ´ όλα, μέλλον. Η χώρα μας είναι μικρή κι η διαδρομή κάθε δημοσίου προσώπου γνωστή. Συνεπώς το ποιος είναι ο Θ. Φέσσας και τι είδους επιχειρηματικότητα εκπροσωπεί, είναι ευρύτερα γνωστό και η καλύτερη διάψευση στις αιτιάσεις της υφυπουργού», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση