Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΣΕΚΑΠ: Προσωρινή αναστολή εκτέλεσης του προστίμου
ΣΕΚΑΠ: Προσωρινή αναστολή εκτέλεσης του προστίμου

ΣΕΚΑΠ: Προσωρινή αναστολή εκτέλεσης του προστίμου

ια τις 17 Ιανουαρίου αναβάλλεται η οριστική απόφαση εκτέλεσης του προστίμου για τη ΣΕΚΑΠ όπως αποφάσισε το διοικητικό Κομοτηνής. Υπενθυμίζεται πως το διοικητικό εφετείο Κομοτηνής επέβαλε στη καπνοβιομηχανία πρόστιμο ύψους 38,2 εκατομμυρίων για τελωνειακές παραβάσεις σε του 2008. Η εταιρεία έχει κινήσει τις διαδικασίες για αναίρεση του προστίμου, προειδοποιώντας ότι στην αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθεί σε αναγκαστική πτώχευση. Παράλληλα δηλώνει αποφασισμένη να προσφύγει στο ΣτΕ.

Μιλώντας στο -, ο δικηγόρος της ΣΕΚΑΠ, , διευκρίνισε: «Σήμερα συζητήσαμε με την Πρωτο, κυρία (Ελένη) Πιστόλα, τους λόγους για τους οποίους ζητάμε την αναστολή των αποφάσεων για τη ΣΕΚΑΠ. ‘Εκανε λοιπόν δεκτό το αίτημά μας και ανέστειλε προσωρινά όλες τις αναγκαστικές πράξεις (σε βάρος της ΣΕΚΑΠ) έως τις 17 Ιανουαρίου».

Χθες το θέμα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης ο οποίος τόνισε πως «ο στόχος είναι να μην κλείσει η καπνοβιομηχανία» προσθέτοντας ότι «στο όριο όπου μπορούμε να κινηθούμε και στο πλαίσιο της έννομης τάξης θα πάρουμε οποίες πρωτοβουλίες μπορούμε για να μην χαθούν 170 ».

Πηγή: kathimerini
"Αλιεύοντας" την είδηση