Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Σε καλή γενική κατάσταση η υγεία του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου
Σε καλή γενική κατάσταση η υγεία του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου

Σε καλή γενική κατάσταση η υγεία του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου

Εξιτήριο για τους φρουρούς

Ομαλά εξελίσσεται η του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους, μετά τον τραυματισμό του από την έκρηξη του παγιδευμένου δέματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του νοσοκομείου, ο κ. Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός, είναι σε καλή γενική κατάσταση και η εξέλιξη των τραυμάτων του είναι ομαλή. Οπως ανακοίνωσαν χθες οι δύο επικεφαλής θεράποντες ιατροί, ο συντονιστής διευθυντής του Α΄ Χειρουργικού Τμήματος κ. Βασίλης Βουγάς και ο συντονιστής διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας κ. Νίκος Παπαευσταθίου, ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα, για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας και κυρίως εξαιτίας του τραύματος στον δεξί του μηρό. «Από το σύμπλεγμα των τραυμάτων που έχει, αυτό στον δεξί μηρό θα λέγαμε ότι είναι το πιο βαθύ. Το έχουμε περιποιηθεί και παρακολουθούμε την εξέλιξή του, η οποία φαίνεται ότι είναι ομαλή», ανέφεραν οι γιατροί. Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδήμος υποβλήθηκε προχθές το βράδυ σε χειρουργικό καθαρισμό του τραύματος στον δεξί μηρό με γενική αναισθησία και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να επαναληφθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα χειρουργικός καθαρισμός του τραύματος.

Εξιτήριο έλαβαν χθες το απόγευμα οι δύο υπάλληλοι της Τράπεζας που επίσης τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού, «έλαβαν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική και εξήλθαν σε καλή γενική κατάσταση με οδηγίες για ιατρική επανεκτίμηση σε μία εβδομάδα».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση