Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης
Σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης

Σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης

Ως ιδιαιτέρως κρίσιμη χαρακτηρίζεται από ιατρικές πηγές η κατάσταση της ς του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη την σε ιδιωτικό νοσοκομείο με σήψης και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας υπό μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο , το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε νοσοκομείο.

Από το Ιατρικό Κέντρο εκδόθηκε , στην οποία σημειώνεται ότι ο κ. Πλεύρης εισήχθη στο νοσοκομείο με σήψης, παραμένει διασωληνωμένος υπό μηχανική υποστήριξη και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης. Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά .

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσω twitter ευχήθηκε περαστικά στο Θάνο Πλεύρη.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση