Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών
Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών

Σε κτάστση επιφυλακής, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις εκλογών ή δημοψηφίσματος, τίθεται από αύριο, Δευτέρα, το σύνολο της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ, με όλες τις άδειες των αστυνομικών να αναστέλλονται.

Το σχετικό πρόκειται να υπογραφεί και να τεθεί σε ισχύ το πρωί της Δευτέρας, όπως επεσήμανε  ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι δικυκλιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ καθώς και τα πληρώματα οχημάτων της Αμεσης Δράσης έχουν λάβει εντολές να περιπολούν έξω από τα κεντρικά γραφεία τραπεζών και κυβερνητικά κτίρια στο της , προκειμένου να αποτραπούν πιθανοί δαλισμοί τραπεζικών υποκαταστημάτων και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

Ανησυχία στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί και το ενδεχόμενο, ομάδες αντιεξουσιαστών να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το γενικό αστάθειας προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια στο της πόλης.

Αλλωστε την αναρτήθηκε στο Athens Indymedia κείμενο του ίκου Μαζιώτη, στο οποίο ο καταδικασθείς για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» καλεί σε «κοινωνική επανάσταση» και «ένοπλο αγώνα».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση