Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών
Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών

Σε κατάσταση επιφυλακής, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις εκλογών ή δημοψηφίσματος, τίθεται από αύριο, Δευτέρα, το σύνολο της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ, με όλες τις των αστυνομικών να αναστέλλονται.

Το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα πρόκειται να υπογραφεί και να τεθεί σε ισχύ το πρωί της Δευτέρας, όπως επεσήμανε  ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι δικυκλιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ καθώς και τα πληρώματα οχημάτων της Αμεσης Δράσης έχουν λάβει εντολές να περιπολούν έξω από τα κεντρικά γραφεία τραπεζών και κυβερνητικά κτίρια στο της Αθήνα, προκειμένου να αποτραπούν πιθανοί βανδαλισμοί τραπεζικών υποκαταστημάτων και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

Ανησυχία στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί και το ενδεχόμενο, ομάδες αντιεξουσιαστών να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το γενικό αστάθειας προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια στο της πόλης.

Αλλωστε την Κυριακή αναρτήθηκε στο Athens Indymedia κείμενο του Νίκου Μαζιώτη, στο οποίο ο καταδικασθείς για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» καλεί σε «κοινωνική επανάσταση» και «ένοπλο αγώνα».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

  • #αναπηρία και Πολιτική Ορθότητα #αναπηρία - https://t.co/1BJ9nONw7d -

  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Ευξενούπολη Αλμυρού #θανατηφόροτροχαίο - https://t.co/QpgodRhMPd -

"Αλιεύοντας" την είδηση