Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών
Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ., αναστέλλονται οι άδειες των αστυνομικών

Σε κτάστση επις, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις εκλογών ή δημοψηφίσματος, τίθεται από αύριο, Δευτέρα, το σύνολο της ς της ΕΛ.ΑΣ, με όλες τις άδειες των αστυνομικών να αναστέλλονται.

Το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα πρόκειται να υπογραφεί και να τεθεί σε ισχύ το πρωί της Δευτέρας, όπως επεσήμανε  ανώτατος αξιωματικός της

Παράλληλα, οι δικυκλιστές των ομάδων και καθώς και τα πληρώματα οχημάτων της Αμεσης Δράσης έχουν λάβει εντολές να περιπολούν έξω από τα κεντρικά γραφεία τραπεζών και κυβερνητικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνα, προκειμένου να αποτραπούν πιθανοί βανδαλισμοί τραπεζικών υποκαταστημάτων και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

Ανησυχία στους επιτελείς της προκαλεί και το ενδεχόμενο, ομάδες αντιεξουσιαστών να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το γενικό αστάθειας προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της πόλης.

Αλλωστε την αναρτήθηκε στο Athens Indymedia κείμενο του Νίκου Μαζιώτη, στο οποίο ο καταδικασθείς για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» καλεί σε «κοινωνική επανάσταση» και «ένοπλο αγώνα».

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση