Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Το σχέδιο της Ν.Δ. παρουσίασε σε Ευρωπαίους αξιωματούχους ο Κυρ. Μητσοτάκης
Το σχέδιο της Ν.Δ. παρουσίασε σε Ευρωπαίους αξιωματούχους ο Κυρ. Μητσοτάκης

Το σχέδιο της Ν.Δ. παρουσίασε σε Ευρωπαίους αξιωματούχους ο Κυρ. Μητσοτάκης

Συναντήσεις με τους αντιπροέδρους της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς και Βάλντις Ντομπρόφς καθώς και με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, είχε στις Βρυξέλλες ο στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε το σχέδιο του κόμματός του για την έξοδο από την και επισήμανε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει τη διάθεση και την ικανότητα να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις για να οδηγηθεί η χώρα στην ανάπτυξη.

 Παράλληλα, τόνισε ότι η Νέα πιστεύει πως, εισάγοντας ένα εμπροσθοβαρές μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, με μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, η χώρα μπορεί να καταφέρει καλύτερα .

Επίσης σημείωσε πως οι μονομερείς ενέργειες από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης ενισχύουν τα επιχειρήματα εκείνων που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και πως η Νέα , ως υπεύθυνη πολιτική , δεν μπαίνει σε παιχνίδια μικροκομματικής τακτικής.

Επιπλέον στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκε εκτενώς το προσφυγικό – πρόβλημα, με έμφαση στο δυσαν βάρος που πέφτει στα του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τις καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ασύλου με υπαιτιότητα της ελληνικής κυβέρνησης.

 

Πηγή:kathimerini.gr από  ΑΠΕ-ΜΠΕ

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση