Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρίψη στεφάνου από Καμμένο υπό το βλέμμα των Τούρκων
Ρίψη στεφάνου από Καμμένο υπό το βλέμμα των Τούρκων

Ρίψη στεφάνου από Καμμένο υπό το βλέμμα των Τούρκων

Με ισχυρή παρουσία σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής και του τουρκικού ναυτικού να παρακολουθεί σε απόσταση αναπνοής προχώρησε σε ρίψη στεφάνων στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, τιμώντας τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό, που σκοτώθηκαν στην των Ιμίων.

Ο κ. Καμμένος έριξε το στεφάνι στη από το κατάστρωμα της κανονιοφόρου «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, την ώρα που η κανονιοφόρος κατέπλεε στην περιοχή των Ιμίων βρίσκονταν ήδη εκεί μια ακταιωρός και ένα περιπολικό της τουρκικής ακτοφυλακής, ένα ανθυποβρυχιακού πολέμου του τουρκικού ναυτικού ενώ στην περιοχή πετούσε και ένα τουρκικό ελικόπτερο. Τα δύο σκάφη του τουρκικού λιμενικού έκαναν ελιγμούς προκειμένου να εμποδίσουν την κανονιοφόρο που μετέφερε τον κ. Καμμένο να προσεγγίσει τα Ιμια. Στρατιωτικές αναφέρουν ότι τα τουρκικά σκάφη δεν πλησίασαν τόσο κοντά ώστε να προκληθεί ένα παρόμοιο με αυτό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην ίδια περιοχή.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεκρός #άστεγος σε εγκαταλειμμένο σπίτι στη Ν. Δημητριάδα #άστεγος - https://t.co/OhFz6QBvdN -

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

"Αλιεύοντας" την είδηση