Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ραγδαίες εξελίξεις «βλέπει» η Ν.Δ.
Ραγδαίες εξελίξεις «βλέπει» η Ν.Δ.

Ραγδαίες εξελίξεις «βλέπει» η Ν.Δ.

Βρύ κλίμ για την Ελλάδα και έντονη καχυποψία για την ελληνική συνάντησε ο πρόεδρος της .Δ. Αντ. Σαμαράς κατά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία προηγήθηκε της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Η αναφορά της κ. Αγκελα , όπως τη μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία, ότι «η θέλει λύση, αλλά δεν θα εκβιαστεί από την Ελλάδα», είναι ενδεικτική του τος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το ελληνικό ζήτημα κυριάρχησε, μαζί με την επίσημη ατζέντα του μεταναστευτικού, στο τραπέζι των κεντροδεξιών της Ευρώπης.

Ο κ. Σαμαράς φέρεται να διεμήνυσε προς τους συνομιλητές του την ανάγκη να δείξουν αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, «παρά τα κραυγαλέα λάθη της σημερινής ς». Οπως δήλωσε ο κ. Σαμαράς, εξερχόμενος του ΕΛΚ, «διεμήνυσα στους πρωθυπουργούς και ηγέτες του ΕΛΚ πως το ευρωπαϊκό της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτο, πως η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει τη χώρα αναπόσπαστο μέρος της Ευρώπης και του , πως ανεξάρτητα από τα κραυγαλέα λάθη της σημερινής κυβέρνησης, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας οφείλουν να σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων, γιατί οι έλληνες έχουμε πληρώσει ένα τεράστιο τίμημα».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση