Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ραγδαίες εξελίξεις «βλέπει» η Ν.Δ.
Ραγδαίες εξελίξεις «βλέπει» η Ν.Δ.

Ραγδαίες εξελίξεις «βλέπει» η Ν.Δ.

Βαρύ για την και έντονη καχυποψία για την ελληνική συνάντησε ο πρόεδρος της Αντ. Σαμαράς κατά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία προηγήθηκε της Συνόδου Κορυφής στις .

Η αναφορά της κ. Αγκελα Μέρκελ, όπως τη μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία, ότι «η θέλει λύση, αλλά δεν θα εκβιαστεί από την », είναι ενδεικτική του κλίματος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το ζήτημα κυριάρχησε, μαζί με την επίσημη ατζέντα του μεταναστευτικού, στο τραπέζι των κεντροδεξιών της Ευρώπης.

Ο κ. Σαμαράς φέρεται να διεμήνυσε προς τους συνομιλητές του την ανάγκη να δείξουν αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, «παρά τα κραυγαλέα λάθη της σημερινής κυβέρνησης». Οπως δήλωσε ο κ. Σαμαράς, εξερχόμενος του , «διεμήνυσα στους πρωθυπουργούς και ηγέτες του πως το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτο, πως η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει τη χώρα αναπόσπαστο μέρος της Ευρώπης και του ευρώ, πως ανεξάρτητα από τα κραυγαλέα λάθη της σημερινής κυβέρνησης, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας οφείλουν να σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων, γιατί οι έλληνες έχουμε πληρώσει ένα τεράστιο τίμημα».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

"Αλιεύοντας" την είδηση